Bij Maison Sportif staat het behalen van een gelukkigere en gezondere leefstijl met duurzame resultaten centraal.

 

Met de Small Group Sessies train één uur met maximaal 5 andere personen in een kleine groep tegelijkertijd en ervaar je toch de motivatie en coaching van de Personal Training.

Een ieder heeft een een eigen trainingsplan om de eigen doelstellingen sneller te behalen.

 

Dit alles met de best beschikbare informatie met betrekking tot efficiëntie en doeltreffendheid. Dit wordt ook wel "Evidence-Practiced" genoemd.

 

Bij Maison Sportif willen we cliënten prestatiebevorderend en blessurepreventief trainen. Om dit na te streven en te zorgen voor een zo'n optimaal resultaat, gebeurd dit volgens bepaalde pijlers:

 

 

Coördinatie: het vermogen voor de juiste aansturing van de spieren, vanuit de hersenen, via de zenuwen en het zenuwstelsel. 

Stabilisatie: de samenwerking tussen het actief (spieren), het passief (beenderen, ligamenten, gewrichten) en het neuraal systeem (zenuwen, zenuwstelsel), zodat ze op een efficiëntie manier krachten kunnen overbrengen. 

Proprioceptie: het vermogen om alle sensorische informatie door de zenuwen en het zenuwstelsel om de positie van het eigen lichaam en de lichaamsdelen te waarnemen.

Posturele controle: het aanleren, aannemen en volhouden van de juiste lichaamshouding.

Voeding: een uitgebalanceerd persoonlijk eetpatroon die het doel en de prestatie ondersteund.

Contact

Langen Akker 106

6325 CN te Berg en Terblijt

info@maisonsportif.nl

06-38643778

Klantenservice