Maison Sportif trainde het afgelopen jaar meer dan 100 klanten en begeleide meer dan 300 klanten op het gebied van voeding.

Mijn naam is Patrick Geersheuvels en ik ben 27 jaar oud. 

 

Ik ben met fitness begonnen, omdat ik nooit tevreden was met mijn lichaam en in mijn jeugd redelijk wat overgewicht had. Vanaf mijn 22e was ik vijf keer per week in de sportschool te vinden, maar mijn progressie was niet zoals ik gehoopt had. Ik besloot daarom op mijn voeding te gaan letten. Dit bleek moeilijker te zijn dan ik dacht. Ik heb diverse op maat gemaakte eet- en trainingsschema’s gevolgd van diverse trainers, maar steeds zonder resultaat. Dit moest veranderen.

 

Op dat moment kwam Mitch in beeld. Ik hoorde veel positieve verhalen over zijn begeleiding en voedingsadvies. Ik besloot om hem te benaderen. In mijn hoofd zat het standaard eetpatroon van rijst, kip en broccoli, echter bleek Mitch een totaal andere kijk op voeding te hebben. Vooral de variatie in voeding sprak mij op dat moment erg aan en natuurlijk het feit dat ik nu toch echt eens mijn doelen wilde behalen.

 

De eerste stap was gezet en na een aantal weken werden daadwerkelijk resultaten zichtbaar. Door de variatie in voeding is het voedingsadvies makkelijk vol te houden. Verder wordt je zelf bewust van wat je eet een wat je mag hebben. 

Vervolgens bood Mitch de mogelijkheid tot een op maat gemaakt trainingsschema én personal training. Hier heb ik meteen gebruik van gemaakt.

 

Tijdens deze trainingen lag de focus vooral op het op een correcte manier uitvoeren van oefeningen. Mijn houding tijdens de oefeningen liet namelijk ook te wensen over. Gelukkig heeft Maison Sportif mij hierbij geholpen en is mijn houding veel beter geworden.

Samen met Maison Sportif had ik besloten om eerst spiermassa bij te komen. Tijdens mijn maandelijkse metingen had ik het gevoel dat ik bij aan het komen was, maar niet op de juiste manier. Ze konden mij gerust stellen, maar na lang overwegen hebben wij in september 2017 besloten om droog te gaan trainen. Ik moest (en moet) dieper gaan dan dat ik ooit gegaan ben. 

 

In januari 2018 heb ik de volledige overstap gemaakt naar Maison Sportif. Onder de begeleiding van hun volg ik twee keer per week een small group training en heb ik een keer per week een personal training. Het doel tijdens deze trainingen was sterker worden en met name te groeien in de squat, deathlifft en bench press. Ik wist dat dit een hele opgave zou worden, omdat ik steeds minder mocht gaan eten, maar door de motiverende woorden van hun gaan deze oefeningen flink vooruit. Ze weten je tijdens de trainingen net zo te pushen dat je net die herhaling extra kan doen.  Ik ben zeker sterker geworden en ben tegenwoordig ook blessurevrij.


Ik ben nu veel positiever ingesteld en weet dat ik onder begeleiding van Maison Sportif mijn doelen (eindelijk) kan gaan bereiken.

Mijn naam is Dionne Gerets en ik ben 26 jaar oud.

 

Ik ben nu al een ruime tijd onder begeleiding van Mitch. Het begon allemaal met een voedingsschema dat ik in het begin erg moeilijk te volgen vond. Mijn motivatie was er nog niet helemaal. Vervolgens is dat voedingsschema uitgebreid met een trainingsschema en één personal training per maand. Op dat moment begon ik meer resultaat te zien en wilde ik graag verder. 

 

Vanaf 1 januari heb ik een volledige overstap gemaakt naar Maison Sportif. Dit betekent dat ik twee keer in de week een small-class training volg en een keer in de week een personal training. Voorheen was ik vaak meerdere keren per week twee uur in de sportschool en nog niet voldaan. Nu train ik drie keer in de week één uur en het voelt super. De resultaten mogen er dan ook wezen. Mijn gewicht is gedaald, maar met name mijn vetpercentage is gedaald en mijn omtrek is in centimeters geslonken. Daarbij voel ik mij veel fitter en heb ik veel meer kracht. 

 

Mitch is een fijne coach die net dat beetje extra doet voor zijn cliënten. Hij weet precies wat hij moet zeggen om mij te motiveren. Op momenten dat ik het zelf even niet zie zitten, weet hij er toch weer een positieve draai aan te geven. Daarbij kun je ook altijd met vragen bij Mitch terecht. Hij doet zich de moeite om alles uit te leggen, maar soms geeft hij ook opdrachten waardoor je zelf meer bewust wordt van hetgeen waar je mee bezig bent. Hierdoor heb ik niet alleen veel over voeding, maar ook over spieren geleerd. Hij gebruikt vaak vaktermen, maar weet dit ook om te zetten naar jip-en-janneke-taal. 

 

Als ik ga kijken naar de trainingen die ik de afgelopen maanden gehad heb, durf ik te zeggen dat ik enorm gegroeid ben. Mijn techniek is beter geworden en daardoor kan ik oefeningen nu beter – en misschien nog wel belangrijker – en pijnvrij uitvoeren. Een concreet voorbeeld daarvan is het deadliften. Voorheen kon ik daadwerkelijk geen deadlift uitvoeren, want dan had ik de dag erna ontzettende pijn in mijn onderrug. Door nu constant bewust te zijn van mijn houding en hier ook op gecontroleerd te worden, kan ik bijna deadliften met mijn eigen lichaamsgewicht. 

 

Het stellen van een doel vind ik altijd moeilijk. Ik wil graag een sportief lichaam krijgen, waarbij vooral mijn onderlichaam mooi gevormd is. Mijn vetpercentage is al omlaag gegaan, maar moet nog een stuk lager worden. Ik weet zeker dat ik dit kan gaan bereiken onder begeleiding van Maison Sportif.Ik ben Angelique Tonigold, een 48 jarige sportieve vrouw.

Een aantal maanden heb ik niet kunnen trainen vanwege mijn lage rug hernia.

Ik houd van fitness en zware bootcamps, maar had iedere keer veel last van mijn onderrug en heup.

 

Voorzichtig begon ik in januari weer te sporten (zwemmen en yoga), en dacht dat ik niet meer kon gaan trainen met gewichten.

 

Ik was aan het kijken om een andere sport te gaan beoefene, waar ik mij goed bij zou gaan voelen, totdat ik van Maison Sportif hoorde.

 

Mitch kende ik al en wist dat hij een goede trainer was.

Zo begon ik de begeleiding bij Maison Sportif, waar ik wordt begeleid op het gebied van voeding (want ik was flink omhoog gegaan met mijn vet percentage, en dat maakte mij ook nog eens ongelukkig) en train ik wekelijks bij hem.

 

De core trainingen zijn perfect voor mij. Hierdoor versterk je je spierkorset wat mijn rug (ruggenwervel) beschermt.

Je kunt je rug daardoor beter stabiliseren, en vergroot je de belastbaarheid.

 

Met de juiste techniek die ik bij Mitch heb geleerd, kan ik weer veel meer 

trainen zoals ik gewend was. Ik kan nu zelfs weer mee doen met bootcamps en runs, zonder dat ik achteraf pijn heb. Dit omdat ik nu weet welke juiste houding ik moet aannemen en welke spieren ik dien te gebruiken.

 

In het begin was ik wat huiverig om bijvoorbeeld een squat beweging te maken, maar mijn zelfvertrouwen groeit weer, omdat ik nu weet hoe ik mijn lichaam op de juiste manier moet gebruiken voor de goede lichaamshouding.

 

De core trainingen zijn perfect voor mensen met lage rugklachten. 

 

Een gelukkige sportster ben ik weer, sinds ik bij Maison Sportif ben begonnen met trainen.

 

TIP: Als je klachten hebt/krijgt, ga niet stil zitten, maar blijf bewegen met de juiste begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden die (rug) klachten heeft, om eens in gesprek te gaan bij Maison Sporti!.Mijn naam is Dominique Wijkman, 27 jaar en al een aantal jaren bezig met met bodybuilding.

 

Een van mijn onderliggende stabiliserende spieren (de Quadratus Lumborum) aan één zijde wat zwakker is waardoor er een lichte scheefstand is ontstaan in de loop der jaren. Dit merkte ik tijdens het trainen en begon met de tijd steeds erger te worden.

 

Zo ben ik bij de fysiopraktijk Sportho terecht gekomen (welke samenwerken met Maison Sportif). 

Na het vaststellen van mijn probleem, ben ik begonnen met trainen bij Maison Sportif.

 

In samenwerking met Sportho werken we aan mijn probleem, zodat we werken aan mijn houding en stabilisatie en verbeteren we ook mijn houding en techniek tijdens de training!

 

Door de brede kennis die Maison Sportif in huis heeft kunnen ze mij perfect corrigeren en ervoor zorgen dat de prestaties op den duur worden verbeterd.Mijn naam is Bonnita Leisberger, 27 jaar en sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven.

 

Het maakt mij gelukkig, veerkrachtig, geeft zelfvertrouwen, energie en nog veel meer. Hoewel mijn liefde voor sport is ontstaan op de atletiekbaan ben ik tegenwoordig vooral in de sportschool te vinden. 

 

Ik begon vier jaar geleden met fitness. Ik trainde makkelijk vijf tot zeven keer in de week, zonder doel maar met plezier. Echte resultaten bleven uit en daarom besloot ik twee jaar geleden om het voedingsadvies van Mitch in te schakelen.

 

Toen begon het pas echt leuk te worden. Iedere maand een checkup (een stok achter de deur) met motiverende resultaten. De liefde groeide en twee jaar later stond ik in mij glitter bikini te shinen op het podium van mijn eerste bikini fitnesswedstrijd! Zo’n ‘bikiniprep’ vraagt zowel mentaal als fysiek ontzettend veel van je. Er komt zoveel bij kijken en daarom ben ik zo blij met Maison Sportif.

 

Alle kennis en expertise die ik nodig heb om het beste uit mijzelf te halen en dat allemaal onder één dak. Niet geheel onbelangrijk is er bij binnenkomst altijd wel een begroeting van een vriendelijk gezicht. Er hangt een prettige en ontspannen sfeer.

Ik voel mij er echt welkom en vertrouwd. Ik weet dat ik bij Maison Sportif in goede handen ben!

 

 

 

 

 

Ik ben Kim Vercouillie, 23 jaar oud en werkzaam achter de servicedesk van een hotel.

 

Sinds een tijdje word ik nu door Mitch begeleid met voeding en training, waar het voorheen alleen voor advies met voeding was.

 

Na hier enige tijd mee zijn bezig geweest wilde ik ook weer goed gaan trainen en hier met een serieuze wijze mee om gaan, aangezien ik ondanks mijn prestaties in de fitness toch het gevoel had dat ik niet alles eruit haalde.

 

Ik heb toen besloten om van zijn kunde en kennis gebruik te maken. Met de juiste voeding en begeleiding, en uiteraard het ook zelf willen, is alles mogelijk.

 

Helaas gaat niet alles zoals verwacht en door een vervelend ongeluk heb ik veel last gekregen van mijn schouder en nek. Maison Sportif heeft meteen een screening geregeld bij Sportho, waar deskundig het probleem in kaart is gebracht. De fysiotherapie die ik daar ontvang in combinatie met de training bij Maison Sportif heeft ervoor gezorgd dat deze klachten erg snel weer verdwenen.

 

Mijn doel was om mij weer lekker in mijn eigen vel te voelen en het sporten weer met een passie leuk te vinden. Mitch heeft mij de afgelopen 2 jaar zeer goed geholpen met het behalen en verzetten van mijn einddoelen.Ik ben Fabian en ik ben nu iets langer dan een jaar onder begeleiding van Maison Sportif. 

 

Ik ben begonnen met voedingsadvies en metingen om mijn vetpercentage te verlagen, wat al snel resulteerde in het gewenste resultaat.

Dit beviel zo goed, mede door de uitleg die ik iedere week mee kreeg buiten het voedingsadvies/schema, dat ik al vrij snel genoeg vertrouwen had in hun kennis en ervaring.

 

 

Hierdoor heb ik besloten om voor volledige begeleiding te kiezen in zowel voeding en training. Van deze keuze heb ik nog geen dag spijt gehad.

 

Het mooie extra aan de begeleiding van Maison Sportif is de samenwerking met de fysiotherapeuten van Sportho.

Al jaren heb ik meerdere keren per maand last van een verkrampte nek, in eerste instantie hebben we dit weten te corrigeren door het verbeteren van een goede lichaamshouding.

Uiteindelijk waren we er al vrij snel achter dat dit vanuit mijn linker schouder/rug kwam. Dit is nu volledig opgelost mede dankzij de samenwerking tussen Maison Sportif en Sportho. Ik kan eindelijk weer blessure vrij trainen!

Hallo allemaal!

 

Sinds 2 januari train ik onder begeleiding van Maison Sportif en  tevens zorgen ze voor mijn voedingsschema.

 

De resultaten zijn verbluffend en zeker boven mijn verwachting. Bij aanvang was mijn vetpercentage 17,7% en bijna 5 maanden verder 8,66%!

Dit allemaal zonder honger te lijden of van die belachelijke diëten die iedereen wel kent.  

 

Tevens zijn ze realistisch in het stellen van doelen en coachen ze mij niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal!

 

De trainingen zijn intensief, maar erg afwisselend. Op verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt. Mitch kijkt naar verbeterpunten in je houding, wat je doelen zijn en wat je kunt bereiken. Dit heeft erdoor geleid dat ik na jarenlang pijn in mijn onderrug, eindelijk zonder pijn kan trainen bij het verbeteren van zware oefeningen zoals de deadlift en squat.

 

Hij neemt de tijd voor je. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast en raakt extra gemotiveerd hierdoor.

 

Dus hierbij nogmaals bedankt Maison Sportif! 

 

Delfi Gonzalez


Contact

Langen Akker 106

6325 CN te Berg en Terblijt

info@maisonsportif.nl

06-38643778

Klantenservice

Algemene Voorwaarden

FAQ

 

Openingstijden:

Maandag: 08.00-20.00

Dinsdag: 08.00-20.00

Woensdag:  08.00-20.00

Donderdag:  08.00-20.00

Vrijdag: 08.00-20.00

Zaterdag: 08.00-13.00

Zondag: Gesloten