Ruud Gransier (40) is arts, bewegingswetenschapper/inspanningsfysioloog, gespecialiseerd in afwijkingen van het bewegingsapparaat en biomechanica.

 

Daarnaast geeft hij sinds jaren sportspecifieke krachttraining aan individuele topsporters, artiesten en topmanagers in binnen- en buitenland. 

 
Jarenlang werkte hij voor internationale top teams/clubs uit de voetbalwereld en combineerde dit met wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit en het opzetten van een eigen medisch bedrijf.
 
Sinds zijn aanstelling aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda na zijn afstuderen van het Atheneum doet hij aan (top)sport. Eerst voetballend tot 1e Divisie bij de jeugd, daarna liep hij lange afstanden en extreme marathons en de laatste 12 jaar doet hij internationaal mee met de topbankdrukkers van de wereld.
 
Ruud is reeds 5-voudig Nederlands Kampioen Bankdrukken, won driemaal de Open Duitse Kampioenschappen, werd reeds Open Belgisch en Frans Kampioen, won de FIBO Bench Press Contest en werd Europees Kampioen en tweede op de Wereldkampioenschappen.
 
Komend seizoen wil hij zich kwalificeren voor de Profliga van de WRPF en meedoen met de Worlds in Las Vegas.

Contact

Langen Akker 106

6325 CN te Berg en Terblijt

info@maisonsportif.nl

06-38643778

Klantenservice